Cumhuriyet Mahallesi'nde kırtasiye dükkanı işleten B.D'yi (43) darbeden 6 şüpheliden Y.Y.A. (18), M.T.O. (23), A.Ç. (18) ile adli süreçteki çocuk, Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Bürosu ekiplerince gözaltına alındı.

SALDIRGANLARDAN İKİSİ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılardan 3'ü adliyeye götürüldü. Adli süreçteki çocuk ise işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Adliyeye sevk edilen zanlılardan Y.Y.A. ile A.Ç. çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı, M.T.O. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İKİ ŞÜPHELİ HALA ARANIYOR

Diğer 2 şüphelinin yakalanması için çalışmalar sürüyor. Cumhuriyet Mahallesi'nde 8 Ağustos'ta kırtasiye dükkanı işleten B.D. ile müşterisi A.D. tartışmış, müşterinin ayrılmasından bir süre sonra kadının yakınları oldukları belirlenen 6 kişi iş yerine gelmişti.

Samsun'da yalnız yaşayan şahıs evinde ölü bulundu
Samsun'da yalnız yaşayan şahıs evinde ölü bulundu
İçeriği Görüntüle

Kasanın arkasındaki kırtasiyeciyle tartışan ve tezgahın üzerine çıkarak B.D'yi darbeden zanlılar, daha sonra uzaklaşmıştı. Soruşturma kapsamında B.D. ile tartışan A.D. isimli kadın gözaltına alınmış, çıkarıldığı hakimlikçe adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

Kaynak: AA