Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Samsunspor’da, Futbol Direktörü Fuat Çapa transfer çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Takımda 2002 doğumlu iki oyuncu bulundurmanın zorunluluk olduğunu hatırlatan Çapa, bu çerçevede kaleye genç bir oyuncu transfer edeceklerini belirtti.
Kaleye Genç Takviye Gündemde
Transfer planlamasında kaleye yapılacak hamlenin büyük önem taşıdığını vurgulayan Fuat Çapa, "2002 doğumlu bir oyuncu transfer etmemiz, bu zorunluluğu karşılamamız adına avantaj sağlayacak. Bu nedenle kaleye genç bir isim üzerinde yoğunlaşıyoruz" dedi.
Yabancı Kontenjanı Sınırlı, Tercihler Net
Samsunspor'un mevcut kadro yapılanmasında 12 yabancı kontenjanının bulunduğunu belirten Çapa, bu sınırlı kontenjanı dikkatle kullandıklarını ifade etti. Yabancı oyuncu transferinde stoper ve hücum hattı için ayrılan iki kontenjanın değerlendirileceğini söyledi.
Çapa, yerli oyuncu transferlerinde karşılaştıkları zorluklara da değinerek, "Türk oyuncu piyasasında gerçekten çok az alternatif var. Hem yaş hem de kalite olarak aradığımız profili bulmak kolay değil. Bu nedenle transfer sürecinde seçici davranıyoruz" ifadelerini kullandı.
"Taraftarın Mutluluğu Önceliğimiz"
Samsunspor taraftarının beklentilerinin farkında olduklarını belirten Fuat Çapa, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Taraftarımızın heyecanı ve desteği bizim için çok değerli. Onların mutluluğu önceliğimiz. Transferleri en kısa sürede tamamlamak adına yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İddialı bir kadro kurarak sezona güçlü bir başlangıç yapmayı hedefliyoruz.”
Daha fazla Samsun Haber için tıklayınız.





