Trendyol Süper Lig’in 8. haftasında Fenerbahçe, Samsun 19 Mayıs Stadyumu’nda Samsunspor’a konuk oldu. Büyük mücadeleye sahne olan karşılaşma 0-0 sona ererken, iki takım da sahadan birer puanla ayrıldı.

Samsunspor’un etkili isimlerinden Carlo Holse, maçın ardından Danimarkalı bir içerik üreticisinin programına katıldı. Burada Fenerbahçe karşılaşmasına dair dikkat çeken açıklamalarda bulunan Holse, sahada yaşananlara ilişkin çarpıcı bir iddiayı dile getirdi.
“SANA BİR ŞEY SÖYLEDİLER Mİ?”
Programda Holse’ye, “Maçın başında birkaç faul yaptın. Sana bir şey söylediler mi?” sorusu yöneltildi. Bu soru üzerine Holse, Fenerbahçeli bir oyuncuyla yaşadığı diyaloğu anlattı.

ALVAREZ İDDİASI GÜNDEM OLDU
Carlo Holse, Edson Alvarez’in kendisine sert sözler söylediğini iddia ederek şu ifadeleri kullandı: “Evet, bazı kötü sözler söylendi. Alvarez bana ‘bir sonraki maçta seni öldüreceğim’ dedi.”





