A Milli Futbol Takımı, Amerika Birleşik Devletleri’nde ABD ve Meksika ile oynayacağı hazırlık maçları öncesinde kadrosunda zorunlu değişiklik yaptı. Akşam saatlerinde Boston’a hareket edecek kafile öncesi Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), kamuoyunu bilgilendirdi.
Hakan Çalhanoğlu, Şampiyonlar Ligi Finalinde Sakatlandı
TFF'den yapılan açıklamada, Inter forması giyen Hakan Çalhanoğlu’nun UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde yaşadığı sakatlığın ardından Almanya’da tetkiklerinin yapıldığı ve sağlık durumunun özel maçlar için yeterli seviyeye ulaşmadığı belirtildi. Bu nedenle oyuncunun aday kadrodan çıkarıldığı açıklandı.
Uğurcan ve Mustafa da Kadrodan Çıkarıldı
Milli takım kampında sağlık kontrollerinden geçirilen kaleci Uğurcan Çakır ve genç oyuncu Mustafa Hekimoğlu'nun da mevcut sakatlıklarının maçlara kadar düzelmeyeceği belirlendi. Teknik heyet, her iki oyuncunun da kadrodan çıkarılmasına karar verdi.
Ahmed Kutucu Kadroya Dahil Edildi
Yaşanan gelişmelerin ardından Galatasaray'da forma giyen Ahmed Kutucu, A Milli Takım'ın ABD'ye gidecek kadrosuna dahil edildi. Oyuncunun kısa süre içinde kampa katılması bekleniyor.