“Bozkır”, “Sen Çal Kapımı” ve “Bir Başkadır” dizilerindeki rolleriyle tanınan oyuncu Bige Önal, tatilde talihsiz bir olay yaşadı. Assos’ta doğayla iç içe geçirdiği tatili sırasında akrep sokan Önal, çevresindekilerin yardımıyla hastaneye kaldırıldı. İlk müdahalenin ardından taburcu edilen oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Olay hayranlarını endişelendirirken, hastaneye ziyarete giden yakın dostu Necip Memili’nin esprili paylaşımı dikkat çekti.

Assos Tatilinde Korku Dolu Anlar

Türk futbolunun unutulmaz isimlerinden Erhan Önal’ın kızı Bige Önal, tatil için gittiği Assos’ta akrep sokması sonucu hastaneye kaldırıldı. Olay, çevresindekilerin hızlı müdahalesiyle büyümeden atlatıldı.

Sağlık Durumu İyi

“Bozkır”, “Sen Çal Kapımı” ve “Bir Başkadır” dizilerindeki performansıyla tanınan oyuncu Önal’a ilk müdahale hastanede yapıldı. Tedavisinin ardından taburcu edilen ünlü oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Hayranları Endişelendi

Talihsiz olay, kısa süreli paniğe neden oldu. Sağlık durumunun iyi olduğunun duyurulması ise hayranlarını rahatlattı.

Necip Memili Yalnız Bırakmadı

Bige Önal’ı hastanede yalnız bırakmayan isim, yakın dostu ve oyuncu Necip Memili oldu. Memili, ziyareti sırasında birlikte çektirdikleri bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı.

Esprili Paylaşım Dikkat Çekti

Memili paylaşımında, “Ne zaman canı-mız sıkılsa ya da akrep soksa, acile gider tost-ayran yaparız” sözleriyle mizahi bir yaklaşım sergiledi. Bu espri sosyal medyada hem tebessümle karşılandı hem de dostluklarına dair sıcak bir izlenim bıraktı.

Kaynak: BURAK ALTINTAŞ