Tekkeköy Belediyesi, yaz mevsiminin başlamasıyla birlikte ilçe genelindeki park, bahçe ve sosyal alanlarda bakım ve yenileme çalışmalarına hız verdi. Tekkeköy Belediye Başkanı Mustafa Candal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ekiplerin sahada aralıksız görev yaptığını belirtti.

Samsun dahil 13 ilde eş zamanlı 'şafak' operasyonu! 23 şüpheli yakalandı
Samsun dahil 13 ilde eş zamanlı 'şafak' operasyonu! 23 şüpheli yakalandı
İçeriği Görüntüle

KAMELYA VE OTURMA ALANLARI YENİLENİYOR

Belediye ekipleri tarafından vatandaşların ortak kullanımında bulunan kamelya, oturma alanları ve çeşitli ekipmanlarda tamir, bakım ve yenileme çalışmaları titizlikle yürütülüyor. İlçe genelindeki yeşil alanlarda çevre düzenleme çalışmalarının da sürdüğü öğrenildi.

“DAHA KONFORLU VE GÜVENLİ ALANLAR”

Başkan Candal paylaşımında, vatandaşların daha temiz, güvenli ve konforlu alanlarda vakit geçirebilmesi için çalışmaların devam ettiğini ifade etti. Belediye ekiplerinin yaz boyunca park ve sosyal yaşam alanlarında bakım faaliyetlerini sürdüreceği belirtildi.

Kaynak: BURAK ALTINTAŞ