Samsun’un Vezirköprü ilçesinde, Vezirköprü Doğa Yürüyüşü (VEDOY) grubu, Cumhuriyet Bayramı nedeniyle özel bir doğa yürüyüşü gerçekleştirdi.

91 DOĞA SEVER KUNDUZ ORMANLARI'NDA BULUŞTU
Etkinliğe 91 katılımcı katılırken, yürüyüş Vezirköprü Kunduz Ormanları’nda düzenlendi. Katılımcılar, ormanın eşsiz manzarası eşliğinde yürüyüş yaparken, Cumhuriyet’in 102. yılını coşkuyla kutladı.
SPOR VE DOĞAYLA İÇ İÇE ANLAR
Etkinlik boyunca güvenlik kurallarına dikkat edildi. Doğa severler, hem spor yapma imkânı buldu hem de doğayla iç içe keyifli zaman geçirdi.

VEDOY YETKİLİLERİNDEN TEŞEKKÜR
VEDOY yetkilileri Murat Çakır ve Ahmet Korkmaz, katılımcılara teşekkür ederek, “Cumhuriyetimizin değerlerini doğada hep birlikte kutlamak bizler için büyük bir onur. Katılım gösteren herkese teşekkür ediyor, bir sonraki etkinlikte buluşmayı diliyoruz” ifadelerini kullandı.





