Samsun’un İlkadım ilçesi Yenidoğan Mahallesi’nde meydana gelen olayda, S.Y. (24) ile U.Ş. (26) arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Tartışma sırasında S.Y., tabancayla U.Ş.’ye ateş açtı. Sağ bacağından yaralanan U.Ş., olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı.

Olayın ardından Cinayet Büro Amirliği ve İlkadım İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı çalışma başlattı. Ekipler, olayın failini ve yanında bulunan şüphelileri yakalamak için çalışma yürüttü.
SUÇLULAR SUÇ ALETİYLE YAKALANDI
Polis ekipleri, kaçan S.Y. ile yanında bulunan H.L. (24) ve C.Ç. (27)’yi Ataköy Mahallesi’nde araç içerisinde suç aleti tabanca ile birlikte yakaladı. Gözaltına alınan 3 kişi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Samsun’da silahlı saldırı sonrası adli süreç başlatılırken, emniyet güçleri olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. Yaralının sağlık durumunun ise kontrol altında olduğu öğrenildi.




