Samsun'un farklı noktalarında devam eden ana şebeke arızaları ve şebeke bağlantı çalışmaları nedeniyle su kesintileri yaşanıyor. SASKİ tarafından paylaşılan güncel verilere göre, sabah saatlerinde başlayan kesintilerin öğle saatlerine kadar sürmesi beklenirken; teknik ekiplerin arızalara müdahalesi devam ediyor.

Samsun'da “Latin Melodileri” konseri düzenlenecek
Samsun'da “Latin Melodileri” konseri düzenlenecek
İçeriği Görüntüle

TERME VE İLKADIM İLÇELERİNDE ANA ŞEBEKE ARIZASI

SASKİ'den yapılan açıklamaya göre, Terme ilçesi Sarayköy Mahallesi'nde meydana gelen ana şebeke arızası nedeniyle bugün saat 11:30 ile 13:30 arasında su verilemeyecek. İlkadım ilçesi İstasyon Mahallesi'nde ise sabah 08:00'de başlayan ana şebeke arızası kaynaklı kesintinin saat 12:00 itibarıyla sona ermesi planlanıyor.

CANİK VE BAFRA'DA ŞEBEKE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Canik ilçesinde yürütülen şebeke bağlantı çalışmaları kapsamında Atatürk ve Dereler mahallelerinde 08:00-12:00 saatleri arasında su kesintisi uygulanıyor. Bafra ilçesinde ise Doğankaya ve Şeyhulaş mahallelerini etkileyen ana şebeke arızasının yine saat 12:00'ye kadar giderilmesi hedefleniyor.

Samsun'da bugün su kesintisinden etkilenecek bölgelerin tam listesi ve çalışma saatleri şu şekildedir:

İlçe / Mahalle Başlangıç Bitiş Nedeni
Terme / Sarayköy Mah. 11:30 13:30 Ana Şebeke Arızası
İlkadım / İstasyon Mah. 08:00 12:00 Ana Şebeke Arızası
Canik / Atatürk ve Dereler Mah. 08:00 12:00 Şebeke Bağlantı Çalışması
Bafra / Doğankaya ve Şeyhulaş Mah. 08:00 12:00 Ana Şebeke Arızası

Daha fazla Samsun Haber için tıklayınız.

Kaynak: BERNA ALTINOVA