Türkiye’de deprem haberleri 2 Mart Pazartesi günü vatandaşların gündeminde yoğun şekilde yer aldı. AFAD ve Kandilli Rasathanesi verilerine göre, Malatya'da akşam saatlerinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nin yayımladığı son depremler listeleri, Türkiye genelinde meydana gelen sarsıntılar hakkında detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor.

69A52B940E20A535Edcc2Cbc

AFAD ve kandilli verileri

Türkiye Cumhuriyeti Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığı, depremin derinliğinin 7,0 kilometre olduğunu açıkladı. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü internet sitesinden depremin büyüklüğü, yeri ve derinliği hakkında detaylı bilgi alınabiliyor.

Türkiye’nin köklü tekstil devi iflas etti
Türkiye’nin köklü tekstil devi iflas etti
İçeriği Görüntüle

69A52Be70E20A535Edcc2Cbf

Vatandaşların bilgilendirilmesi

Son depremler listesi, AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nin internet sitelerinden takip edilebiliyor. Vatandaşlar, hem günlük olarak meydana gelen sarsıntıları hem de deprem riskine karşı alınacak önlemleri bu platformlardan öğrenebiliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ