Yangın, Arsin Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Cirav fındık fabrikasında henüz belirlenemeyen bir nedenle başladı. Kısa sürede tüm fabrikaya yayılan alevler, çevrede paniğe neden oldu. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.
Ekipler yangını kontrol altına almaya çalışıyor
İtfaiye ekipleri, yoğun duman ve alevler arasında yangını kontrol altına almak için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gece saatlerinde gökyüzünü aydınlatan alevler, fabrikanın çevresinde de dikkat çekti. Sağlık ekipleri, olası yaralanmalara karşı olay yerinde hazır bekletiliyor.
Yangının nedeni araştırılıyor
Fabrikanın güvenliği için bölgede önlemler artırılırken, yangının çıkış sebebini belirlemek üzere inceleme başlatıldı. Ekiplerin yangını tamamen söndürmesinin ardından hasar tespit çalışmalarına başlanacağı bildirildi.



