Bafra Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlik, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’ndan başladı. Türk bayraklarıyla tura katılan vatandaşlar; Atatürk Bulvarı, Cumhuriyet Meydanı, Cumhuriyet Caddesi, Gençlik Caddesi, Hükümet Caddesi, Belediye Caddesi, Alaçam Caddesi, Ali Kale Caddesi ve Samsun–Sinop Yolu güzergâhını takip ederek Kızılırmak Sedde Parkı’nda turu tamamladı.

Her yaştan vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği bisiklet turunda, 19 Mayıs ruhu hep birlikte yaşandı. Etkinliğe katılanlar hem spor yaptı hem de bayram sevincini sokaklara taşıdı.

Samsun'da mahsur kalan yunus için ekipler zamanla yarıştı!
Samsun'da mahsur kalan yunus için ekipler zamanla yarıştı!
İçeriği Görüntüle

BAŞKAN KILIÇ VATANDAŞLARLA PEDAL ÇEVİRDİ

Programa katılan Dr. Mustafa Altınpınar ve Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, vatandaşlarla birlikte pedal çevirdi. Katılımcılara başarılar dileyen Başkan Hamit Kılıç, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu Bafra’mızda hep birlikte yaşadık. Gençlerimiz ve hemşehrilerimizle gerçekleştirdiğimiz bisiklet turu; birlik, enerji ve bayram sevincimizin güzel bir yansıması oldu. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Millî Mücadelemizin tüm kahramanlarını rahmet, minnet ve saygıyla anıyor; gençlerimizin ve aziz milletimizin 19 Mayıs Bayramı’nı kutluyorum.”

Pedalların bayram coşkusuyla çevrildiği etkinlik, renkli görüntülere sahne olurken vatandaşlardan da tam not aldı.

Kaynak: BAFRA BELEDİYESİ BÜLTEN