Olay, akşam saatlerinde Bafra Mevlana Mahallesi İshaklı Işıklar mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, H.Ş. ile K.Ö. arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple sözlü tartışma çıktı.
Tartışma bıçaklı saldırıya dönüştü
Kısa sürede büyüyen gerginlikte H.Ş., yanındaki bıçakla K.Ö.’ye saldırdı. Başına aldığı darbe neticesinde kanlar içinde kalan K.Ö., çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince önce ilçedeki özel bir hastaneye, buradaki ilk müdahalenin ardından ise Bafra Devlet Hastanesi’ne sevk edilerek tedavi altına alındı.
Şüpheli polise teslim oldu
Olayın ardından kaçan şüpheli H.Ş.’nin, kısa bir süre sonra Bafra İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek teslim olduğu öğrenildi. Emniyet güçleri, kavganın çıkış nedenini belirlemek amacıyla geniş çaplı inceleme başlattı.




