Samsun’un Havza ilçesinde Kaymakamlık tarafından düzenlenen iftar programında yetim çocuklar ve aileleri aynı sofrada buluştu. Programa katılan Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, çocuklarla yakından ilgilenerek ailelerle sohbet etti.
Yetim çocuklar için iftar programı düzenlendi
Havza ilçesinde Havza Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı ile Havza Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü iş birliğinde iftar programı düzenlendi. Program, Havza Fizik Tedavi Merkezi uygulama mutfağında gerçekleştirildi. Kaymakam Mustafa Ayvat, yetim çocuklar ve aileleriyle aynı sofrada iftar yaptı.
“Paylaşmanın bereketi gönülleri buluşturdu”
İftar programında konuşan Kaymakam Mustafa Ayvat, çocukların yüzlerindeki tebessümün ve ailelerin sıcaklığının ramazan ayının ruhunu en güzel şekilde yansıttığını ifade etti. Ayvat, paylaşmanın bereketi ve birlikte olmanın huzurunun toplumda güçlü bir dayanışma oluşturduğunu belirterek ramazan ayının rahmet ikliminde bu tür buluşmaların önemine dikkat çekti.
8 Mart nedeniyle karanfil dağıtıldı
Programın sonunda Kaymakam Mustafa Ayvat ve eşi Kübra Pala Ayvat ile Belediye Başkanı Murat İkiz, yaklaşan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla programa katılan kadınlara karanfil dağıttı.
Protokol üyeleri de katıldı
İftar programına Havza Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Okan Ünal, Havza Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Sezen Necla Mutlu Güvendi, Havza İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Özkan Parlak, Havza Müftüsü Cemil Alıcı ve davetliler katıldı.




