Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı, lösemi ve kanserle mücadele eden çocuklar ile yetişkin hastalar yararına yürüttüğü “LSV Dükkan” stant çalışmalarına Aralık ayında da devam ediyor. Türkiye’nin çeşitli noktalarında kurulacak olan stantlar, hem dayanışmayı büyütmeyi hem de hastalara moral ve maddi destek sağlamayı amaçlıyor.

Stantları ziyaret eden vatandaşlar, LÖSEV’in üretim atölyelerinde aileler tarafından hazırlanan el emeği ürünleri satın alarak bu anlamlı desteğe katkıda bulunabiliyor. Satışlardan elde edilen tüm gelir, hastaların tedavi, eğitim ve sosyal destek süreçlerinde kullanılıyor.

LÖSEV Samsun İl Koordinatörlerinden Kübra Akın Küçükaras, stantların yalnızca bir satış alanı olarak değil, aynı zamanda bir farkındalık platformu olarak görüldüğünü belirterek şunları söyledi:

“LÖSEV Dükkanstantlarımızda satılan her ürün, bir annenin emeğini ve bir hastamızın umudunu taşır. Elde edilen gelirler tamamen lösemili ve kanser hastalarımızın tedavi, eğitim ve sosyal destek süreçlerinde kullanılmaktadır. Halkımızın ilgisi bizim için çok kıymetli; herkesi bu güzel dayanışma zincirinin bir halkası olmaya davet ediyoruz” dedi.

Savunma sanayi devleri öğrencilerle buluştu
Savunma sanayi devleri öğrencilerle buluştu
İçeriği Görüntüle

LÖSEV ARALIK 2025 LSV DÜKKAN STANT TAKVİMİ

  • 12.12.2025 – Merzifon Silverline

  • 15.12.2025 – Samsun Adliyesi

  • 16.12.2025 – Vezirköprü Orman Ürünleri

  • 19–20–21.12.2025 – Güçlü Kadınlar Platformu / Yılbaşı Alışveriş Şenliği

  • 23.12.2025 – SBB Sanat Merkezi

  • 25.12.2025 – Samsun TED Lisesi

  • 26.12.2025 – Ünye Canik Fen Bilimleri Lisesi

Kaynak: HABER MERKEZİ