O isimden dünyaca ünlü yıldıza çağrı: Come to Galatasaray
O isimden dünyaca ünlü yıldıza çağrı: Come to Galatasaray
İçeriği Görüntüle

Galatasaray’ın transfer gündemine bomba gibi düşen iddia, ünlü futbol yorumcusu Levent Tüzemen tarafından A Spor canlı yayınında duyuruldu. Tüzemen, Lionel Messi’nin Galatasaray’a transferi için tek şartı İstanbul’da oynamak olduğunu söyledi.

SADECE İSTANBUL'DA OYNAMAK İSTİYOR

İddiaya göre Messi, deplasman maçlarına çıkmamak kaydıyla sarı-kırmızılı kulübe 4 aylık özel bir proje kapsamında 12 maç oynamaya sıcak bakıyor. Bu süreçte Galatasaray’ın Türkiye Kupası finaline kalması durumunda, söz konusu maç da Messi’nin oynayacağı 12 karşılaşmadan biri olabilecek.

Tüzemen, kulüp içinden aldığı bilgilere dayanarak, Arjantinli yıldızın Dünya Kupası’na hazır gitmek amacıyla bu seçeneğe sıcak baktığını belirtti. Messi’nin, ABD ve Al Hilal’den gelen teklifleri reddettiği ve Amerikan Ligi’nin temposunun kendisi için ağır olduğunu söylediği aktarılıyor.

GALATASARAY YÖNETİMİ DE DOĞRULADI

Galatasaray yönetimi de iddiaları doğrularken, Messi’nin İstanbul şartı ve 12 maçlık proje planının masada olduğu ifade edildi. Tüzemen, “Messi gelse 1 milyon kişi havalimanına gider” diyerek olası transferin yaratacağı etkiyi gözler önüne serdi.

Messi’nin transferi gerçekleşirse, Galatasaray 4 aylık süre boyunca dünya yıldızını kadrosunda bulunduracak ve Avrupa’nın en önemli yıldızlarından biri İstanbul’da forma giymiş olacak.

Kaynak: HABERLER.COM