Samsun’un Bafra ilçesinde iki katlı bir binada çıkan yangın hasara neden oldu. Olay, Fatih Mahallesi Sazakoğlu Sokak’ta bulunan binanın üst katında meydana geldi. G.S. ve F.S. çiftinin yaşadığı dairede henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.
İtfaiye Ekipleri Olay Yerine Sevk Edildi
Yangının ihbar edilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Samsun Büyükşehir Belediyesi Bafra İtfaiye Grup Amirliği ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü.
Daire Kullanılamaz Hale Geldi
Yangın sonucu dairede büyük çapta hasar oluştu ve ev kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedenine ilişkin inceleme başlatılırken, ilk değerlendirmelere göre yangının elektrikli battaniyeden çıkmış olabileceği ihtimali üzerinde durulduğu öğrenildi.






