Meteoroloji'den Samsun'a sarı kodlu uyarı!
Meteoroloji'den Samsun'a sarı kodlu uyarı!
İçeriği Görüntüle

Terme Belediye Başkanı Şenol Kul, gece gündüz sahada ter döken personeline teşekkür etmek amacıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde düzenlenen programda çalışanlarla bir araya geldi. Başkan Kul, kar ve soğuk nedeniyle kent genelinde hiçbir mağduriyet yaşanmaması için tüm imkanları seferber eden personeline baklava ikram etti. Belediye Başkan Yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı ziyarette, saha çalışanlarının özverisi takdirle karşılandı.

A W614100 03

82 MAHALLEDE KESİNTİSİZ ULAŞIM

Kar yağışının başladığı ilk andan itibaren Zabıta, Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tam kadro sahaya çıkarıldı. 82 mahallede ulaşımın ve yaşamın kesintisiz sürmesi sağlanırken, ekipler normal çalışma düzenine geçse de kendi birimlerinde saha çalışmalarına devam ediyor.

A W614100 04

BAŞKAN KUL: “BİZİM EVİMİZ TERME, BİZ TERME’Yİ ÇOK SEVİYORUZ”

Süreci sorunsuz atlattıklarını vurgulayan Başkan Kul, ilçeye duyulan sevginin hizmete dönüştüğünü söyledi. Kul, “Hemşehrilerimizin rahatı, huzuru ve ihtiyaçlarının karşılanması için gece gündüz, kar kış demeden sahalardaydık. ‘Bizim evimiz Terme, biz Terme’yi çok seviyoruz’ diyerek çıktığımız bu yolda, her bir çalışanımız büyük bir sevda ve özveriyle görevini yaptı. Terme Belediyesi olarak yolları açık tuttuk, vatandaşlarımızın taleplerine anında cevap verdik ve bu süreci sıkıntısız atlattık. Şimdi küçük bir tatlı mola verelim istedik. Emeği geçen tüm personelimize ve değerli yöneticilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA